Wie is Wim Willem Broeders?

In mijn praktijk staan ontwikkeling en leren centraal. Samen gaan we op zoek naar oplossingen die je zelf nog niet hebt kunnen vinden. Ik kijk breed, zonder oordeel. Spreek me duidelijk uit over wat ik zie, voel en denk. Check bij jou als ik iets vermoed. Mijn stijl is helder, confronterend en tegelijkertijd zo liefdevol mogelijk.

Als het niet zo gek zou klinken, zou ik mezelf het liefst ‘lichaamsgerichte filosoof’ noemen. Iemand die met jou mee kijkt, denkt en voelt. Een hulpverlener en coach die praktisch werkt en gericht is op wat er in jouw hoofd en lichaam omgaat. Iemand die de vinger op de zere plek weet te leggen.

Mijn aanpak is meestal tweeledig: we voeren gesprekken en doen kleine simpele oefeningen die je (weer) in beweging brengen. Die je op een eenvoudige manier in contact brengen met je binnenkant. Je ervaart wat er gebeurt en daar kunnen we, zo nodig, over napraten.

WhatsApp Image 2021-05-13 at 16.21.18