Contact

Bezoekadres

Bureau Broeders is gevestigd in de Koffiebrandery. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptie en plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom je dan ophalen voor onze afspraak.

Contact

Voor vragen of een korte telefonische kennismaking kun je me bellen op 073-6450571. Bureau Broeders is meestal op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar.  Wanneer ik in een behandeling zit, ben ik niet in staat om de telefoon op te nemen. Mocht het dus niet lukken om direct contact te krijgen, spreek dan altijd je naam en telefoonnummer op de voicemail in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Van 8-2-2024 tot 4-3-2024 geniet ik van mijn vakantie. Voor die periode is er voor de huidige cliënten van mijn praktijk waarneming geregeld met mijn collega Angela Brekelmans, 06-14 67 76 59.

Indien je het aanmeldformulier nu invult, houd er dan rekening mee dat ik pas na mijn vakantie contact zal opnemen voor het inplannen van een afspraak. Als dit te lang wachten is, adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts.

Contactformulier

Verwijzers

Bureau Broeders maakt gebruik van ZorgDomein. Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen hun patiënten via Zorgdomein digitaal verwijzen.