Contact

Bezoekadres

Bureau Broeders is gevestigd in de Koffiebrandery. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptie en plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom je dan ophalen voor onze afspraak.

Contact

Er is momenteel sprake van een aanmeldstop, ik neem komende tijd geen nieuwe cliënten in behandeling. Je kan je dus niet aanmelden via onderstaand formulier.

Voor vragen of een korte telefonische kennismaking kun je me bellen op 073-6450571. Bureau Broeders is meestal op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar.  Wanneer ik in een behandeling zit, ben ik niet in staat om de telefoon op te nemen. Mocht het dus niet lukken om direct contact te krijgen, spreek dan altijd je naam en telefoonnummer op de voicemail in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Buiten kantooruren ben ik niet bereikbaar. Heb je toch hulp nodig, neem dan contact op met de dienstdoende huisarts. Zo nodig verwijst de arts u naar de crisisdienst van de GGZ, of de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis ( tel: 088 876 5050).

 

Verwijzers

Bureau Broeders maakt gebruik van ZorgDomein. Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen hun patiënten via Zorgdomein digitaal verwijzen.