Contact

Bezoekadres

Bureau Broeders is gevestigd in de Koffiebrandery. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptie en plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom je dan ophalen voor onze afspraak.

Contact

Voor vragen of een korte telefonische kennismaking kun je me bellen op 073-6450571. Bureau Broeders is meestal op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar.  Wanneer ik in een behandeling zit, ben ik niet in staat om de telefoon op te nemen. Mocht het dus niet lukken om direct contact te krijgen, spreek dan altijd je naam en telefoonnummer op de voicemail in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Er is momenteel een aanmeldstop. Dat betekent dat ik tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen op de wachtlijst zet, totdat de wachttijd weer korter is.

Je kan altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar om te vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen in het zoeken naar een zorgaanbieder die eerder ruimte heeft.

Contactformulier

Verwijzers

Bureau Broeders maakt gebruik van ZorgDomein. Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen hun patiënten via Zorgdomein digitaal verwijzen.