Contact

Bezoekadres

Bureau Broeders is gevestigd in de Koffiebrandery. Als je een afspraak hebt kan je je melden bij de receptie en plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom je dan ophalen voor onze afspraak.

Waarneming

Ik geniet van k geniet  15 augustus tot 5 september  van mijn vakantie en zal dan niet op mijn mail of telefoon reageren. Bij spoedzaken die niet kunnen wachten tot na mijn vakantie heb ik waarneming geregeld met collega Stefanie Janssen, praktijk de Essche Stroom, De Hofstad 14 in Esch. Je kunt haar bereiken op 06-24756479.

Contact

Voor vragen of een korte telefonische kennismaking kun je me bellen op 073-6450571. Bureau Broeders is meestal op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar.  Wanneer ik in een behandeling zit, ben ik niet in staat om de telefoon op te nemen. Mocht het dus niet lukken om direct contact te krijgen, spreek dan altijd je naam en telefoonnummer op de voicemail in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Voor een kennismakingsgesprek kun je je je aanmelden via het contactformulier hieronder. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je je vraag liever schriftelijk stelt dan telefonisch. Het mailcontact vindt dan plaats in een beveiligde mailomgeving. Gebruik het emailadres op de linkerpagina niet om persoonsgegevens uit te wisselen, dit is namelijk geen beveiligde mailomgeving.

Contactformulier

Verwijzers

Bureau Broeders maakt gebruik van ZorgDomein. Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen hun patiënten via Zorgdomein digitaal verwijzen.