Training

Trainingen zijn bij Bureau Broeders deels hetzelfde als coaching en dan voor groepen. Dat kan in een school, een bedrijf of een instelling zijn. Doordat we met een groep werken, gaat het uiteraard ook over samenwerking.

Ontwikkelen

Voor mij is trainen een team helpen de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Om echt te kunnen ontwikkelen als team, moet je samen daar durven te gaan waar het spannend is. Wat buiten je comfortzone ligt. Vanuit mijn werk met systemen en familiebegeleiding kan ik jullie team als systeem in kaart brengen en uitleggen wat er gebeurt in de dynamiek.

Werkwijze

De volgorde van werken is eerst een observatie op de werkplek, dan een training van één of enkele dagdelen met de hele groep. Daarna volgt er een vertaling naar het werk van alle dag. In deze laatste fase kom ik vaak begeleiden op de werkvloer om mensen te helpen bij het uitvoeren van ander gedrag.

Tarieven

Het tarief hiervoor is €204,00 (ex. BTW) per 60 minuten contacttijd. Het kennismakingsgesprek, observaties en de eventuele reistijd zullen ook in rekening worden gebracht. Het opstellen van een Plan van Aanpak wordt aanvullend gedeclareerd met een tarief van €204,00 (ex. BTW) per 60 minuten administratietijd.

De training wordt gedeclareerd als communicatietraining.

No-show

Wanneer je een afspraak niet na kan komen, verzoekt Bureau Broeders je deze zo spoedig mogelijk te annuleren (telefonisch of per email). Afspraken die korter dan 48 uur, weekend niet meegerekend, voor de afspraak geannuleerd zijn, worden in rekening (€ 204,00 ex. BTW  per afspraak) gebracht.  Via de link die je hebt ontvangen naar je elektronisch patiënten dossier van Incura kan je de gemaakte afspraken nakijken.