Coaching

Ontwikkelen

Voor mij is coachen, mensen helpen die een volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Soms omdat je merkt dat het gewoonweg niet lekker loopt. Soms als een volgende stap na een afgeronde behandeling.

Om te kunnen ontwikkelen, moet je als mens in beweging komen. Bij coachen werk ik met verdiepende gesprekken, opdrachten en lichaamsgerichte aanpak. Het is een combinatie die je echt in beweging brengt.

Tarieven

Coachen wordt niet vergoed door de verzekeraar omdat er geen sprake is van een DSM “stoornis”.  Het tarief hiervoor is €204,00 exclusief BTW per 60 minuten contacttijd of administratietijd (denk hierbij aan een onderzoeksverslag).  Dit wordt gedeclareerd als coaching en is aftrekbaar van de belasting als bedrijfskosten.

No-show

Wanneer je een afspraak niet na kan komen, verzoekt Bureau Broeders je deze zo spoedig mogelijk te annuleren (telefonisch of per email). Afspraken die korter dan 48 uur, weekend niet meegerekend, voor de afspraak geannuleerd zijn, worden in rekening (€ 204,00 per afspraak) gebracht.  Via de link die je hebt ontvangen naar je elektronisch patiënten dossier van Incura kan je de gemaakte afspraken nakijken.